Parerile Clientilor despre Magic Party

Am avut ocazia in ultimii 4 ani sa observam evolutia acestor actori la petrecerile copiilor nostri Sara si Mario si putem spune ca nu se compara cu cei pe care i-am intalnit la alte petreceri. Au o energie incredibila si se poarta exact ca niste copii ideali, sunt copii mari si ne-am atasat de ei de parca ar fi ai nostri. Sunt carismatici, inteligenti si educati iar oricat de rezervata as vrea sa fiu nu pot decat sa-i laud foarte mult. Am avut toate spectacolele lor superbe insa magicianul este pur si simplu fantastic!

Carmen Danciulescu

Va multumim foarte mult pentru Profesorul Ametit si AlbaCaZapada, au fost mai mult decat ne asteptam.Cu toate ca am avut doar 6 copii, atmosfera a fost nemaipomenita pentru ca au participat si parintii si era imposibil sa nu prelungim programul initial. Va asteptam si la anul impreuna cu magicianul.

Mihai Stanescu

La botezul ficei noastre, animatorii dumneavoastra au facut jocuri timp de 5 ore cand eu credeam ca nici nu exista atatea jocuri si chiar au avut momente cand au interactionat foarte bine si cu invitatii. Totul cu bun gust iar copii v-ar mai fi tinut pana dimineata daca nu adormeau unul cate unul la ora 1 noaptea. Ursitoarele au fost atat de bune si momentul personalizat a facut oamenii sa planga,iar prietenii nostri cu copii mai mari au regretat ca au luat alta echipa de ursitoare. Rar vorbesc atat de frumos despre un serviciu. Va multumim!

George Tanase

Da! Totul a fost in regula, nu am termen de comparatie pentru ca nu am mai avut asa ceva dar copii au fost incantati. Sunt de parere ca nu trebuie sa va laud prea tare pentru ca intotdeauna exista loc de mai bine!

Ofir Constantinescu

Galerie foto:

sportacus stefania si roby putrezitugoofy3eroii din oraselul lenesbugs bunnyrochita vesela si barba vesela

Imaginile spun totul!

Va rugam sa studiati cu atentie pozele din tot acest site si veti realiza ca artistii nostrii au un succes deosebit, atat pe scene imense cat si la grupa mica dintr-o gradinita! Iar in stanga aveti cateva poze haioase...

Misiunea noastra...

Misiunea am descoperit-o impreuna cu copiii, descrisa pe scurt este : sa schimbam lumea prin distractie,responsabilitate,educatie si libertate.Ceea ce trebuie sa stiti este ca suntem nascuti pentru a face show ! Contactati-ne !